Borderlands 3 – Claptrap prezintă planeta Pandora

Autor: Cosmin Aionita | 03.07.2019
Borderlands 3 – Claptrap prezintă planeta Pandora

Gearbox Software şi 2K Games au dat startul unei noi serii de materiale video dedicate jocului Borderlands 3, prezentate de nimeni altul decat de simpaticul robot Claptrap, în maniera sa specifică. Primul astfel de clip se opreşte asupra Pandorei, planeta pe care are loc acţiunea seriei Borderlands, şi asupra pericolelor care pândesc acolo la tot pasul.

Borderlands 3 îşi propune să menţină vii tradiţiile seriei (vândută în nu mai puţin de 41 de milioane de exemplare până în acest moment), cu o poveste dinamică şi amuzantă, personaje “colorate”, inamici şi boşi de proporţii epice, precum şi un arsenal format din “miliarde de arme”. De această dată, jucătorii vor avea de ales dintre patru Vault Hunters noi, fiecare cu skill-urile, abilităţile şi posibilităţile sale de personalizare. Fie single player, fie alături de prieteni în modul co-op, aceştia vor fi nevoiţi să înfrunte legiuni de inamici pentru a-şi atinge obiectivul: eliminarea maleficilor gemeni Calypso.

Borderlands 3 va fi lansat pe 13 septembrie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (prin Epic Games Store).

Borderlands 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News