Borderlands 3 – debut de gameplay, trailer şi imagini noi

Autor: Cosmin Aionita | 02.05.2019
Borderlands 3 – debut de gameplay, trailer şi imagini noi

Seara zilei de ieri a fost marcată de evenimentul prin intermediul căruia Gearbox Software şi 2K Games au dezvăluit primele secvenţe de gameplay din proaspăt anunţatul Borderlands 3. În cele ce urmează, puteţi viziona atât noul trailer pentru Borderlands 3 dezvăluit în cadrul acestui event, cât şi întreaga înregistrare a acestui eveniment, ce include atât prezentarea de gameplay realizată chiar de către producători, cât şi sesiuni din Borderlands 3 parcurse alături de streameri cunoscuţi.

Nu în ultimul rând, mai jos puteţi admira o galerie de imagini noi din Borderlands 3, precum şi alte clipuri de gameplay din jocul celor de la Gearbox Software, înregistrate de câteva dintre publicaţiile invitate la acest eveniment.

Borderlands 3 îşi propune să menţină vii tradiţiile seriei (vândută în nu mai puţin de 41 de milioane de exemplare până în acest moment), cu o poveste dinamică şi amuzantă, personaje “colorate”, inamici şi boşi de proporţii epice, precum şi un arsenal format din “miliarde de arme”. De această dată, jucătorii vor avea de ales dintre patru Vault Hunters noi, fiecare cu skill-urile, abilităţile şi posibilităţile sale de personalizare. Fie single player, fie alături de prieteni în modul co-op, aceştia vor fi nevoiţi să înfrunte legiuni de inamici pentru a-şi atinge obiectivul: eliminarea maleficilor gemeni Calypso.

Borderlands 3 va fi lansat pe 13 septembrie 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC (prin Epic Games Store).

Borderlands 3

Borderlands 3Borderlands 3

Borderlands 3Borderlands 3

Borderlands 3Borderlands 3

Urmărește Go4Games.ro pe Google News