Call of Duty: Black Ops 3 va fi lansat şi pentru PS3 şi Xbox 360

Autor: Cosmin Aionita | 10.06.2015
Call of Duty: Black Ops 3 va fi lansat şi pentru PS3 şi Xbox 360

Printr-un anunţ deloc surprinzător, Activision a confirmat că iteraţia din acest an a seriei Call of Duty – Call of Duty: Black Ops 3 – va fi lansată, pe lângă PC, PlayStation 4 şi Xbox One, şi pentru vechile console PlayStation 3 şi Xbox 360. Bineînţeles, publisher-ul a motivat această alegere prin faptul că încă nu toţi fanii seriei au făcut trecerea către noua generaţie de console şi trebuie să existe o versiune a jocului de care şi aceştia să se poata bucura.

Totuşi, cei de la Activision au ţinut să menţioneze că Treyarch dezvoltă Call of Duty: Black Ops 3 special pentru noua generaţie de hardware (nu a fost dezvăluit studioul responsabil pentru portarea pe PS3 şi Xbox 360), o serie de opţiuni de gameplay urmând să se găsească doar în versiunile pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC ale jocului. Un astfel de exemplu este campania din Black Ops 3, abordabilă cooperativ în patru jucători în varianta next gen a jocului, şi care va fi limitată la doar doi jucători în ediţiile pentru PlayStation 3 şi Xbox 360.

Call of Duty Black Ops 3

Vor mai exista şi alte diferenţe semnificative între cele două variante ale jocului, Activision promiţând că, în curând, va oferi detalii suplimentare în acest sens. Cert este însă ca toate cele trei moduri de joc principale din Call of Duty: Black Ops 3 – campania, multiplayer-ul competitiv şi zombies – se vor regăsi şi în ediţia dedicată consolelor vechi. De asemenea, Activision a confirmat că nu va lansa Call of Duty: Black Ops 3 pentru Nintendo Wii U.

Call of Duty: Black Ops 3 va fi lansat pe 6 noiembrie 2015, pentru PlayStation 4, Xbox One, PC, PlayStation 3 şi Xbox 360. Toţi cei care plasează o precomandă pentru Call of Duty: Black Ops 3 vor primi acces la sesiunea de testare beta a jocului, aceasta urmând să se desfăşoare exclusiv pe PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News