Call of Duty: Vanguard, anunțat oficial. Jocul va putea fi încercat săptămâna aceasta

Autor: Cosmin Aionita | 24.08.2021
Call of Duty: Vanguard, anunțat oficial. Jocul va putea fi încercat săptămâna aceasta
Foto: Activision

După cum promisese săptămâna trecută, Activision a dezvăluit Call of Duty: Vanguard, jocul ce va marca revenirea seriei pe câmpurile de bătălie ale celui de-al Doilea Război Mondial. Noul titlu Call of Duty promite o nouă experiență Warzone, integrată cu jocul, precum și o cantitate masivă de conținut single și multiplayer.

Vanguard, un pachet complet Call of Duty

Astfel, Vanguard promite să împlinească așteptările fanilor atât în privința campaniei, multiplayer-ului competitiv, dar și a experienței co-op Zombies. Jucătorii vor lua parte la nașterea Forțelor Speciale pe măsură ce ele schimbă istoria, formând Task Force One, o echipă de luptători de elită ce va activa pe multiple fronturi într-o campanie desfășurată în teatre de război din Europa de Vest și de Est, Pacific și Africa de Nord.

Componenta multiplayer a jocului va include 20 de hărți la lansare, iar fanii Zombies se vor bucura de experiența bine-cunoscută într-un mod ce combină Zombies cu Call of Duty.

Tot în 2021, jucătorii Call of Duty vor avea acces la o nouă hartă Warzone, cu experiențe și mecanici noi de gameplay. Producătorii promit că toate aceste componente formează împreună cel mai interconectat Call of Duty lansat vreodată, acum bazat pe motorul grafic care a stat la baza Call of Duty: Modern Warfare.

Johanna Faries, General Manager al brand-ului Call of Duty în cadrul Activision, a declarat următoarele:

Call of Duty: Vanguard va furniza o întreagă serie de experiențe pentru toată comunitatea Call of Duty. Conținutul pachetului Vanguard va fi vârful de lance pentru seria Call of Duty, cu cele mai multe hărți multiplayer disponibile la lansare și prima experiență Zombies interconectată cu Call of Duty. Fanii Warzone se vor bucura de o mulțime de lucruri noi ce vor veni odată cu lansarea. Suntem nerăbdători să dezvăluim cât mai multe detalii în curând.

Primul contact cu jocul, chiar la sfârșitul săptămânii

O primă sesiune de testare alpha pentru componenta multiplayer din Call of Duty: Vanguard va avea loc chiar la sfârșitul acestei săptămâni, în intervalul 27 – 29 august 2021, exclusiv pentru posesorii de console PlayStation.

Astfel, orice utilizator de PS4 și PS5 va putea să încerce noul mod de joc Champion Hill, dezvoltat de Sledgehammer Games special pentru acest nou titlu Call of Duty. Preload-ul pentru clientul alpha de Vanguard este deja disponibil pe PlayStation Store.

Call of Duty: Vanguard va fi disponibil pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (Battle.net) începând cu 5 noiembrie 2021. Noua experiență Call of Duty: Warzone va fi disponibilă ulterior în cursul anului 2021.

Sursa: Netzah Game

Urmărește Go4Games.ro pe Google News