Primele detalii despre Call of Duty: Vanguard, noul joc al seriei Call of Duty

Autor: Cosmin Aionita | 17.08.2021
Primele detalii despre Call of Duty: Vanguard, noul joc al seriei Call of Duty
Foto: Activision

După o perioadă de liniște, cauzată și de problemele interne din cadrul studioului Blizzard Entertainment, Activision a anunțat, în sfârșit, iterația din acest an a seriei Call of Duty. Dezvăluirea a avut loc prin intermediul teaser trailer-ului de mai jos, denumirea oficială a jocului fiind Call of Duty: Vanguard.

Din nou în al Doilea Război Mondial

Concluziile pe care le putem trage urmărind secvențele de mai sus? Vanguard mută din nou acțiunea în perioada celui de-al Doilea Război Mondial, concentrându-se pe poveștile anumitor soldați implicați în acest conflict. Vom avea parte oare de o campanie cooperativă în care toți aceștia vor putea lupta împreună?

Răspunsul îl vom afla pe 19 august 2021, începând cu 20:30 (ora României), în cadrul jocului Call of Duty: Warzone, unde Activision intenționează să dezvăluie toate amănuntele despre Call of Duty: Vanguard.

Realizat de studioul Sledgehammer Games

Ce știm până acum este că viitorul Call of Duty este produs atât pentru consolele PlayStation 4 și Xbox One, cât și pentru noua generație PlayStation 5 și Xbox Series X|S, precum și pentru PC, de realizarea jocului fiind responsabil studioul Sledgehammer Games (Call of Duty: WWII, Call of Duty: Advanced Warfare).

Având în vedere istoria recentă a seriei, mai mult ca sigur ca noul Call of Duty: Vanguard urmează să fie lansat în toamna acestui an și va beneficia de o sesiune de testare beta în prealabil. Plasarea unei precomenzi pentru joc va garanta accesul la acest beta, cel mai probabil.

Sursa: Call of Duty YouTube

 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News