Call of Duty: Vanguard are un nou partener oficial pe partea de TV. Când se desfășoară beta-ul

Autor: Cosmin Aionita | 09.09.2021
Call of Duty: Vanguard are un nou partener oficial pe partea de TV. Când se desfășoară beta-ul
Foto: Activision

TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum din industria TV la nivel mondial, a anunțat că a devenit partenerul TV oficial al jocului Call of Duty: Vanguard, prelungind astfel colaborarea cu Activision. Sesiunile de testare beta pentru Call of Duty: Vanguard sunt pe cale să înceapă.

Shaoyong Zhang, CEO la TCL Electronics, a declarat:

Suntem foarte încântați să vă anunțăm că am decis să continuăm colaborarea cu Activision. Rămânem dedicați fanilor jocurilor video cărora vrem să le oferim cea mai intensă și palpitantă experiență de gaming prin televizioarele noastre Mini LED și QLED 2021.

Will Gahagan, Director of Global Partnerships and Integrated Marketing la Activision Publishing, a completat:

Call of Duty: Vanguard va oferi o varietate de noi experiențe de gaming pentru întreaga comunitate pasionată de jocuri video. Suntem onorați și entuziasmați să continuăm colaborarea cu TCL și abia așteptăm ca toată lumea să se bucure de rezultatele noastre deosebite și, mai ales, să experimenteze noul joc în toată splendoarea și complexitatea sa, pe televizoarele TCL, începând cu luna noiembrie.

TCL este unul dintre suporterii consecvenți ai comunității internaționale de jocuri video de mulți ani, și a lucrat cu seria Call of Duty în America de Nord din 2018. Acum, compania a devenit și partener TV oficial al jocului Call of Duty: Vanguard.

Jocurile video au tendința de a fi mai pretențioase la nivel de luminozitate și mult mai saturate decât filmele, astfel încât imaginea și setările de culoare trebuie să țină pasul pentru a clădi acel sentiment de lume virtuală completă. Iar televizoarele oferite de companie promit să se achite cu brio de aceste sarcini: tehnologii precum Mini LED, QLED și 8K cu HDMI 2.1 oferă o capacitate de reacție impresionantă la nivel de adaptare culori și cadre întunecate și rapide, o rată de refresh excelentă, de 120Hz, cadre de o acuratețe superioară, Variable Refresh Rate (VRR), Auto Low Latency Mode (ALLM) și eARC.

Call of Duty: Vanguard – Beta-ul începe mâine

Începând de mâine, pe parcursul weekend-ului 10 – 13 septembrie 2021, utilizatorii de console PlayStation (PS4 și PS5) vor putea încerca sesiunea beta Early Access a componentei multiplayer din Call of Duty: Vanguard (o precomandă este necesară pentru a obține un cod de participare).

În perioada 16 – 17 septembrie 2021, tot pe baza codului obținut în urma unei precomenzi, va avea loc o a doua sesiune beta Early Access, căreia i se vor putea alătura și posesorii de Xbox sau PC, utilizatorii de pe toate cele trei platforme majore având posibilitatea de a juca împreună (crossplay).

În fine, în intervalul 18 – 20 septembrie 2021, beta-ul pentru Call of Duty: Vanguard va fi deschis către toți cei care doresc să-l încerce (Open Beta), pe toate platformele.

Call of Duty: Vanguard va fi disponibil pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (Battle.net) începând cu 5 noiembrie 2021.

Call of Duty Vanguard beta
Foto: Activision

Sursa: TCL, Sledgehammer Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News