Trailer spectaculos pentru campania din Call of Duty: Vanguard

Autor: Cosmin Aionita | 12.10.2021
Trailer spectaculos pentru campania din Call of Duty: Vanguard
Foto: Activision

Activision și studioul Sledgehammer Games au lansat un nou trailer dedicat poveștii ce stă în spatele viitorului Call of Duty: Vanguard. De asemenea, mai jos puteți urmări și un scurt documentar despre procesul de creație a narațiunii si personajelor ce-și vor face apariția în acest nou joc.

Al Doilea Război Mondial, cu campanie, multiplayer și Zombies

Call of Duty: Vanguard va marca revenirea seriei pe câmpurile de bătălie ale celui de-al Doilea Război Mondial. Jucătorii vor lua parte astfel la nașterea Forțelor Speciale pe măsură ce ele schimbă istoria, formând Task Force One, o echipă de luptători de elită ce va activa pe multiple fronturi într-o campanie desfășurată în teatre de război din Europa de Vest și de Est, Pacific și Africa de Nord.

Pe lângă campania single player, Call of Duty: Vanguard va include obișnuitul multiplayer competitiv, dar și experiența co-op Zombies. Componenta multiplayer competitivă a jocului va include 20 de hărți chiar de la lansare, iar fanii modului cooperativ se vor bucura de combinația inedită dintre Zombies și actualizările aduse universului Call of Duty.

Noutățile pentru Warzone vor sosi mai târziu

Noul Call of Duty promite si o nouă experiență Warzone, integrată cu jocul, ce va fi disponibilă mai târziu în cursul anului 2021. Conform producătorilor, jucătorii vor avea acces la o nouă hartă Warzone, ce va include și mecanici noi de gameplay.

Call of Duty: Vanguard va fi disponibil pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (Battle.net) începând cu 5 noiembrie 2021.

Sursa: Call of Duty YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News