Când apare Crysis Remastered? Va include Ray Tracing chiar și pe console

Autor: Cosmin Aionita | 24.08.2020
Când apare Crysis Remastered? Va include Ray Tracing chiar și pe console

Crytek a revenit cu un update referitor la Crysis Remastered: după ce jocul a fost amânat pentru PlayStation 4, Xbox One și PC, fiind publicată doar ediția pentru Nintendo Switch, am aflat când apare remasterizarea primului Crysis și pe celelalte platforme. Astfel, Crysis Remastered pentru PlayStation 4, Xbox One și PC își va face apariția pe 18 septembrie 2020.

Crysis Remastered va fi disponibil în format digital, pe toate cele trei platforme, la un preț echivalent cu 29,99€. În cazul ediției pentru PC, Crysis Remastered va fi disponibil în exclusivitate prin intermediul serviciului Epic Games Store.

Efecte Ray Tracing chiar și pe consolele actuale

Dezvoltat de Crytek în colaborare cu Saber Interactive, Crysis Remastered va readuce în prim plan campania single player din jocul original, îmbunătățită cu ajutorul texturilor de rezoluție înaltă (8K), modelelor revizuite, utilizării unor efecte precum temporal anti-aliasing, screen space directional occlusion (SSDO), iluminare globală bazată pe voxeli (SVOGI), depth of field de cel mai înalt nivel calitativ, motion blur sau parallax occlusion mapping.

În plus, vor fi adăugate ceață volumetrică, efecte noi de particule, raze de lumină, screen space reflections și, nu în ultimul rând, efecte de ray tracing realizate în mod software, ce vor fi disponibile în premieră și pe console, în cazul modelelor PlayStation 4 Pro și Xbox One X.

Nu în ultimul rând, versiunea pentru PC a lui Crysis Remastered va oferi suport pentru tehnologia NVIDIA DLSS și efectele de ray tracing hardware RTX, implementate prin intermediul extensiei VKRay Vulkan dezvoltate de NVIDIA.

Când apare, pe 18 septembrie 2020, Crysis Remastered va fi disponibil în format digital pentru PlayStation 4, Xbox One și PC, prin intermediul Epic Games Store. Versiunea pentru Nintendo Switch este deja disponibilă.

Sursa: All Games Delta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News