Când se lansează Assassin’s Creed Valhalla. Bonus: peste 30 minute de gameplay din joc

Autor: Cosmin Aionita | 15.07.2020
Când se lansează Assassin’s Creed Valhalla. Bonus: peste 30 minute de gameplay din joc

Ubisoft s-a folosit de recent difuzatul event digital “Ubisoft Forward” pentru a dezvălui data de lansare a unuia dintre cele mai așteptate jocuri ale companiei. Astfel, acum știm exact când se lansează Assassin’s Creed Valhalla: edițiile pentru PlayStation 4, Xbox One și PC ale jocului vor fi disponibile începând cu 17 noiembrie 2020.

De asemenea, Assassin’s Creed Valhalla va sosi și pe consolele de generație viitoare PlayStation 5 și Xbox Series X, iar posesorii edițiilor pentru PlayStation 4 și Xbox One vor primi gratuit upgrade-urile pentru noile console.

În cadrul show-ului “Ubisoft Forward”, publisher-ul a prezentat și un trailer cu secvențe de gameplay din Assassin’s Creed Valhalla, pe care îl puteți urmări mai sus. De asemenea, după încheierea event-ului propriu-zis, Ubisoft a prezentat și un întreg segment din joc, însumând peste 30 de minute de gameplay din Assassin’s Creed Valhalla, pe care le puteți viziona mai jos.

Primul joc al seriei cu vikingi

Dezvoltat de echipa de la Ubisoft Montreal, Assassin’s Creed Valhalla va păși în era vikingilor, cu un mediu de joc open world ce se va întinde până în Anglia Evului Mediu.

Personajul principal va fi Eivor, un viking ce va putea fi personalizat în detaliu, de la trăsăturile feței, păr, barbă, tatuaje și până la posibilitatea de a alege dacă eroul va fi bărbat sau femeie. Campania din Valhalla va include și elemente noi, precum raiduri, dezvoltarea localității înființate de Eivor, acumularea de putere și influență în rândul triburilor nordice etc.

În încercarea de a-și salva clanul, Eivor va conduce războinicii vikingi peste Marea Nordului, până pe malurile Angliei, unde va avea de înfruntat regatele dezbinate ale Albionului. Sistemul de luptă a fost îmbunătățit, fiind introdusă posibilitatea de a mânui câte o armă în fiecare mână, dar și o varietate de inamici mult mai mare decât în titlurile anterioare ale seriei. După cum ne-au obișnuit deja jocurile Assassin’s Creed, nu vor lipsi nici figurile istorice importante ale perioadei, precum regele Aelfred al Wessex-ului, ce îi consideră pe vikingi drept păgâni și urmărește să devină singurul conducător al unei Anglii unite și civilizate.

Cei care achiziționează un procesor eligibil AMD Ryzen pentru desktop până pe 3 octombrie 2020 vor primi și un exemplar gratuit al jocului Assassin’s Creed Valhalla pentru PC.

Când se lansează, pe 17 noiembrie 2020, Assassin’s Creed Valhalla va fi disponibil pe consolele Xbox One, PlayStation 4, dar și pe PC (prin Uplay și Epic Games Store), precum și prin intermediul serviciului de streaming Google Stadia. Edițiile pentru PlayStation 5 și Xbox Series X vor fi disponibile în sezonul sărbătorilor de iarnă din 2020.

Sursa: Ubisoft

Urmărește Go4Games.ro pe Google News