Colecţia Metro Redux are dată de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 25.06.2014
Colecţia Metro Redux are dată de lansare

Deep Silver şi 4A Games au anunţat data de lansare pentru colecţia Metro Redux: pachetul va fi disponibil începând cu 26 august 2014 (Statele Unite ale Americii) şi 29 august 2014 (în Europa). Metro Redux va oferi cele două jocuri Metro 2033 şi Metro: Last Light, remasterizate pentru PC şi consolele de nouă generaţie.

Componenta vizuală a celor două jocuri a fost serios îmbunătăţită, acestea fiind optimizate pentru a rula cu un framerate de 60 de cadre pe secundă, cu numeroase adiţii grafice: iluminare avansată, efecte meteo aplicate în mod dinamic, personaje mai detaliate cu animaţii refăcute, distrugerea dinamică a mediului înconjurător, precum şi efecte de particule îmbunătăţite pentru reproducerea focului sau a fumului.

Metro Redux

Metro 2033 a fost portat pe cea mai recentă versiune a motorului grafic dezoltat de 4A Games, iar Metro: Last Light va fi livrat alături de toate pachetele DLC lansate până în prezent. Ambele jocuri vor putea fi abordate în două moduri: Survival (resurse limitate, muniţie puţină, inamici mai periculoşi, timpi de încarcare a armelor mai lungi) sau Spartan (personajul principal Artyom va fi mult mai eficient în luptă şi va avea la dispoziţie resurse şi muniţie din plin). Nu va lipsi nici modul Ranger, care elimină HUD-ul şi creşte dificultatea în mod semnificativ.

Cele două jocuri incluse în colecţia Metro Redux vor putea fi achiziţionate individual, în regim digital, la preţul de 24,99$/19,99€/15,99£ fiecare sau retail, într-un pachet fizic ce conţine ambele titluri, la preţul de 49,99$/39,99€/34,99£.

Metro Redux

Urmărește Go4Games.ro pe Google News