Cum puteți juca campania din Call of Duty: Modern Warfare II cu o săptămână mai devreme

Autor: Cosmin Aionita | 17.08.2022
Cum puteți juca campania din Call of Duty: Modern Warfare II cu o săptămână mai devreme
Foto: Activision

Activision a dezvăluit bonusurile pe care le vor primi cei care aleg să plaseze precomenzi digitale pentru Call of Duty: Modern Warfare II. Dintre acestea, se remarcă accesul prioritar la campania single player a jocului: precomenzile digitale vă vor permite să accesați porțiunea single player din Modern Warfare II cu o săptămână mai devreme față de data de lansare deja anunțată (28 octombrie 2022).

Concepută drept un sequel direct pentru povestea din Call of Duty: Modern Warfare (2019), campania va marca revenirea echipei Task Force 141 și a unor figuri extrem de îndrăgite de fanii seriei: Simon “Ghost” Riley, căpitanul John Price, Kyle “Gaz” Garrick, John “Soap” MacTavish și colonelul Alejandro Vargas din Forțele Speciale mexicane.

Precomenzile aduc și alte avantaje

De asemenea, cei care aleg să plaseze o precomandă pentru Call of Duty: Modern Warfare II vor primi Early Access la sesiunile de testare beta ale componentei multiplayer din acest joc. Întregul program pentru beta-urile Call of Duty: Modern Warfare II este disponibil aici.

În plus, precomenzile sunt răsplătite și cu pachetul Final Judgement Bundle, ce conferă acces imediat la Legendary Deathknell Operator Skin și Legendary Bloodthirsty Weapon Blueprint, pe care le puteți folosi în Call of Duty: Vanguard și Warzone.

Nu în ultimul rând, cei care aleg să plaseze precomenzi pentru varianta Vault Edition a jocului vor primi următoarele bonusuri suplimentare:

  • Red Team 141: patru operatori jucabili în multiplayer — Ghost, Farah, Price și Soap — fiecare cu o mască specială, vor fi disponibili și în Open Beta.
  • FJX Cinder Weapon Vault: mai multe detalii vor fi dezvăluite în cadrul evenimentului Call of Duty: Next.
  • Season One Battle Pass și 50 Tier Skips
  • Ghost Legacy Pack: 20 de item-uri tematice Task Force 141, disponibile pentru Modern Warfare (2019) și Warzone.

Call of Duty: Next va prezenta viitorul seriei

Call of Duty: Next va fi un eveniment de prezentare, ce urmează să fie difuzat pe 15 septembrie 2022 și va include noi informații despre viitoarele experiențe Call of Duty, inclusiv secvențe de gameplay. Vom avea parte de o prezentarea completă a componentei multiplayer din Call of Duty: Modern Warfare II, detalii despre următoarea generație de Call of Duty: Warzone, precum și noutăți despre versiunea pentru mobil a Warzone.

Call of Duty: Modern Warfare II va fi lansat pe 28 octombrie 2022, în variante pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (prin Battle.net și Steam).

Sursa: PlayStation Blog

Urmărește Go4Games.ro pe Google News