DOOM Eternal a primit un nou trailer: Pământ invadat de demoni, arme şi inamici noi

Autor: Cosmin Aionita | 15.01.2020
DOOM Eternal a primit un nou trailer: Pământ invadat de demoni, arme şi inamici noi

Bethesda şi id Software au lansat un nou trailer pentru DOOM Eternal, prezentând astfel câteva dintre elementele noi ale acestui joc: acţiunea care va ajunge pe Pământ, noi inamici precum Marauder şi Gladiator, noi tipuri de Glory Kills, dar şi noua armă Crucible.

Conform celor de la Bethesda, DOOM Eternal şi-a făcut apariţia în peste 350 de liste dedicate celor mai aşteptate jocuri din 2020 (inclusiv în a noastră), noua creaţie a celor de la id Software câştigând deja distincţiile de “cel mai bun joc de acţiune” şi “cel mai bun joc pentru PC” la E3 2019.

DOOM Eternal va continua evenimentele din DOOM (2016), păstrând formula de bază a acelui joc şi îmbogăţind-o cu noi elemente, precum accentul pus pe deplasarea fluentă prin mediul înconjurător, adăugarea lansatorului de flăcări, locaţii noi pe care vom avea ocazia să le explorăm, design-ul îmbunătăţit al monştrilor, posibilitatea de a-i dezmembra treptat, dar şi modul multiplayer Battlemode, în care doi demoni se vor putea alia împotriva Doom Slayer-ului.

DOOM Eternal va fi lansat pe 20 martie 2020, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One, PC şi Google Stadia. Ediţia pentru Nintendo Switch va fi disponibilă la o dată ulterioară.

DOOM Eternal

Urmărește Go4Games.ro pe Google News