Gears 5 – cerinţe de sistem şi optimizări speciale pentru PC

Autor: Cosmin Aionita | 25.08.2019
Gears 5 – cerinţe de sistem şi optimizări speciale pentru PC

Microsoft şi studioul The Coalition au dezvăluit cerinţele de sistem finalizate pentru ediţia de PC a jocului Gears 5. Le puteţi afla din tabelul de mai jos, atât pentru deţinătorii de configuraţii bazate pe procesoare Intel şi plăci video NVIDIA, cât şi pentru utilizatorii de componente similare AMD.

Gears 5

Conform producătorilor, versiunea pentru PC a jocului Gears 5 va oferi peste 35 de setări grafice menite să adapteze jocul cât mai bine configuraţiei pe care este rulat. Dintre acestea nu vor lipsi cele dedicate calităţii texturilor, a umbrelor, a detaliilor, a mediului înconjurător, sau a post-procesării. Vor exista şi setări pentru ajustarea vsync, a rezoluţiei, a FOV-ului, precum şi posibilitatea de a debloca framerate-ul. Jocul va include şi o unealtă de benchmarking integrată.

Nu în ultimul rând, ediţia pentru PC a jocului Gears 5 va oferi suport şi pentru un pachet de texturi de calitate Ultra, pe care utilizatorii îl vor putea descărca separat.

Gears 5 pentru PC va oferi suport pentru monitoare ultrawide cu aspect ratio de 21:9, pentru monitoarele super ultrawide cu aspect ratio de 32:9, precum şi pentru HDR (High Dynamic Range) şi Dobly Atmos.

Schema de control va fi complet personalizabilă, cu suport pentru mouse şi tastatură, iar utilizatorii de pe PC vor putea juca online împreună cu cei de pe Xbox One în toate modurile multiplayer ale jocului: co-op pentru Campanie, Versus, Horde şi Escape. Mai mult, versiunea pentru PC va oferi suport pentru co-op în splitscreen, pe acelaşi sistem.

Gears 5 va fi lansat pe 10 septembrie 2019 în ediţii pentru Xbox One şi PC (pe Windows Store şi, pentru prima dată în istoria seriei, pe Steam).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News