Gears of War 4 – avalanşă de gameplay din versiunea beta

Autor: Cosmin Aionita | 18.04.2016
Gears of War 4 - avalanşă de gameplay din versiunea beta

Sesiunea de testare beta a componentei multiplayer din viitorul Gears of War 4 începe astăzi pentru toţi cei care au jucat Gears of War: Ultimate Edition pe Xbox One sau PC. Cu această ocazie, au fost lansate numeroase clipuri de gameplay din acest beta, precum şi o serie nouă de imagini din Gears of War 4, pe care le puteţi admira în continuare.

Gears of War 4

Gears of War 4Gears of War 43

Gears of War 4Gears of War 4

Gears of War 4Gears of War 4

Gears of War 4

Gears of War 4 se doreste a reprezenta o mini-revoluţie în cadrul seriei, jocul urmând să beneficieze de o distribuţie de personaje complet nouă, condusă de JD Fenix, nimeni altul decât fiul lui Marcus Fenix, eroul primelor trei jocuri Gears of War. Producătorii promit că atmosfera lui Gears of War 4 va fi mult mai întunecată, iar gameplay-ul va oferi numeroase elemente noi, păstrându-se totuşi familiar pentru veteranii seriei. Gears of War 4 este construit pe baza Unreal Engine 4 şi va oferi suport pentru multiplayer-ul splitscreen în toate modurile de joc.

Gears of War 4 va fi lansat pe 11 octombrie 2016, exclusiv pentru Xbox One. De pe 25 aprilie 2016, beta-ul Gears of War 4 va fi accesibil pentru toţi abonaţii Xbox Live Gold.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News