GoldenEye 007 HD, anunțat în sfârșit oficial. Platformele pe care vine

Autor: Adrian Popa | 14.09.2022
GoldenEye 007 HD, anunțat în sfârșit oficial. Platformele pe care vine

După mai multe luni de zile de zvonuri și speculații, ediția remastered a jocului video GoldenEye 007 a fost anunțată oficial pentru platformele Xbox și Nintendo Switch.

GoldenEye 007 HD include rezoluție 4K, suport pentru formatul 16:9 și multiplayer local split-screen, ca în titlul original.

Dezvoltatorul Rare a anunțat că modul multiplayer online va fi disponibil doar pentru versiunea de Switch.

Chiar dacă a fost anunțat oficial, nu avem încă o dată de lansare pentru titlu, a cărui dezvoltare a fost, cel puțin parțial, afectată de războiul din Ucraina.

Cei care dețin o copie digitală a colecției Rare Replay, lansată în 2015 și care include ediția originală a jocului, vor primi gratuit GoldenEye 007 HD.

O ediție remastered a jocului urma să fie lansată în 2008 pentru Xbox 360, dar proiectul a fost abandonat din cauza problemelor legate de proprietatea intelectuală. Jocul a fost refăcut de fani în diverse motoare, iar Rare a lansat un succesor, Perfect Dark, în 2000.

În GoldenEye 007, personajul principal trebuie să oprească un grup infracțional care dorește să distrugă cu un satelit Londra, pentru a provoca un crah financiar global.

Au fost vândute peste 8 milioane de copii la nivel global, o cifră impresionantă pentru un titlu disponibil doar pentru platforma Nintendo 64.

Dezvoltatorul Rare mai este cunoscut pentru Donkey Kong, Banjo-Kazooie și Sea of Thieves.

Sursa: 007.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News