Halo 2 Anniversary a fost lansat pentru PC. Care îi sunt cerinţele de sistem

Autor: Cosmin Aionita | 13.05.2020
Halo 2 Anniversary a fost lansat pentru PC. Care îi sunt cerinţele de sistem

Microsoft şi 343 Industries au anunţat lansarea ediţiei remasterizate Halo 2 Anniversary pentru PC: aceasta este disponibilă acum, fie ca parte a bundle-ului Halo: The Master Chief Collection, fie separat, din mai multe surse, precum Xbox Game Pass sau Steam. De altfel, pe pagina de Steam a jocului regăsim şi cerinţele de sistem, destul de accesibile:

Cerinţe minime:
• OS: Windows 7
• Procesor: AMD Phenom II X4 960T sau Intel Core i5 3550
• Video: AMD Radeon HD 6850 sau NVIDIA GeForce GTS 450 (compatibil cu Direct3D feature Level 11.1)
• DirectX: versiunea 11
• Conexiune la Internet de tip broadband
• Stocare: 55 GB disponibili

Halo 2 Anniversary este remasterizarea modernizată a celui de-al doilea titlu al seriei Halo, oferind posibilitatea de a comuta în orice moment între aspectul HD refăcut şi vechiul look clasic al jocului. Realizată în colaborare cu Saber Interactive, versiunea pentru PC aduce suport pentru rezoluţii înalte (4K) şi ultrawide, framerate de 60 de cadre pe secundă (sau mai ridicat), FOV ajustabil şi multe altele.

Abonaţii serviciului Xbox Game Pass pentru PC beneficiază de acces gratuit la toate titlurile incluse în Halo: The Master Chief Collection, deci şi la Halo 2 Anniversary, pe care îl vor putea descărca prin intermediul aplicaţiei dedicate din Windows 10.

Alternativ, Halo: The Master Chief Collection este disponibil şi prin Steam sau Microsoft Store, la un preţ echivalent cu 39,99€. În prezent, posesorii versiunii de PC a colecţiei pot descărca Halo: Reach şi Halo: Combat Evolved Anniversary şi Halo 2 Anniversary, urmând ca Halo 3, Halo 3: ODST şi Halo 4 să fie adăugate, la rândul lor, pe parcursul acestui an.

Pentru cei care nu doresc să achiziţioneze întregul pachet Halo: The Master Chief Collection pentru PC, Halo 2 Anniversary este disponibil şi separat, prin intermediul Steam sau Microsoft Store, la un preţ echivalent cu 9,99€.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News