Halo 5: Guardians – noi trailere şi dată de lansare

Autor: Cosmin Aionita | 31.03.2015
Halo 5: Guardians – noi trailere şi dată de lansare

Deşi este probabil nava-amiral a tot ceea ce înseamnă Xbox, cei de la Microsoft au fost destul de reţinuţi în ceea ce priveşte povestea şi campania single player din viitorul Halo 5: Guardians. În schimb, gigantul din Redmond şi studioul 343 Industries au preferat să pună în prim plan componenta multiplayer a jocului, inclusiv o versiune beta jucabilă a acesteia.

Iată ca lucrurile se schimbă, Microsoft lansând două trailere noi pentru Halo 5: Guardians, primele astfel de materiale care dezvăluie ideea din spatele poveştii noului joc: confruntarea directă dintre Master Chief (eroul tradiţional al seriei) şi soldatul Spartan Locke, cel mai capabil „vânător de renegaţi” din UNSC.

Mai mult, cele două materiale video de mai sus dezvăluie încă un detaliu foarte important despre Halo 5: data de lansare a jocului! Astfel, Halo 5: Guardians va vedea lumina zilei pe 27 octombrie 2015, jocul urmând sa fie disponibil în exclusivitate pentru consolele Xbox One.

Microsoft a promis de asemenea că primele secvenţe de gameplay din campania single player a lui Halo 5: Guardians vor fi prezentate în cadrul E3 2015 (16-18 iunie).

Urmărește Go4Games.ro pe Google News