Halo: Combat Evolved Anniversary este acum disponibil şi pentru PC!

Autor: Cosmin Aionita | 05.03.2020
Halo: Combat Evolved Anniversary este acum disponibil şi pentru PC!

Microsoft a făcut o supriză fanilor Halo ce aşteaptă lansarea întregii serii şi pe PC: Halo: Combat Evolved Anniversary, ediţia remasterizată a primului joc din legendara serie începută de Bungie, este acum disponibil şi în versiune pentru PC. Acesta poate fi obţinut fie ca parte a bundle-ului Halo: The Master Chief Collection, fie separat, din mai multe surse.

Pentru început, abonaţii serviciului Xbox Game Pass pentru PC beneficiază de acces gratuit la toate titlurile incluse în Halo: The Master Chief Collection, deci şi la Halo: Combat Evolved Anniversary, pe care îl pot descărca prin intermediul aplicaţiei dedicate din Windows 10. Alternativ, Halo: The Master Chief Collection este disponibil şi prin Steam sau Microsoft Store, la un preţ echivalent cu 39,99€. În prezent, posesorii versiunii de PC a colecţiei pot descărca Halo: Reach şi Halo: Combat Evolved Anniversary, urmând ca Halo 2: Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST şi Halo 4 să fie adăugate, la rândul lor, pe parcursul acestui an.

Halo: Combat Evolved Anniversary reprezintă remasterizarea modernă a primului joc din serie, oferind posibilitatea de a comuta în orice moment între aspectul HD refăcut şi vechiul look clasic al jocului. Această ediţie Anniversary rămâne în totalitate fidelă conceptelor şi gameplay-ului care, la începutul anilor 2000, au popularizat shooterele pe console. În plus, versiunea pentru PC aduce suport pentru rezoluţii înalte (4K) şi ultrawide, framerate de 60 de cadre pe secundă (sau mai ridicat), FOV ajustabil şi multe altele.

Pentru cei care nu doresc să achiziţioneze întregul pachet Halo: The Master Chief Collection pentru PC, Halo: Combat Evolved Anniversary este disponibil şi separat, prin intermediul Steam sau Microsoft Store, la un preţ echivalent cu 9,99€.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News