Halo Infinite are dată de lansare! Când va fi lansat shooter-ul celor de la Microsoft

Autor: Cosmin Aionita | 26.08.2021
Halo Infinite are dată de lansare! Când va fi lansat shooter-ul celor de la Microsoft
Foto: Microsoft Xbox Game Studios

343 Industries a ales scena de la Gamescom Opening Night Live pentru a face anunțul mult așteptat de fani: după o amânare de lungă durată, Halo Infinite va fi în sfârșit lansat la finele acestui an. Mai exact, campania single player, alături de componenta multiplayer competitiv a jocului, vor fi disponibile începând cu 8 decembrie 2021.

În primă fază, va lipsi opțiunea de a aborda campania în mod multiplayer cooperativ, precum și editorul Forge, însă aceste neajunsuri vor fi corectate după lansare. De asemenea, componenta multiplayer din Halo Infinite promite să-și surprindă mereu jucătorii prin adăugarea de conținut nou, prin intermediul sezoanelor periodice. Nu în ultimul rând, multiplayer-ul competitiv din noul Halo va fi disponibil în mod gratuit, în regim Free-to-play, pentru toți utilizatorii de pe consolele Xbox și PC.

Campania din Infinite va fi, la rândul său, disponibilă pentru Xbox Series X|S, Xbox One și PC-urile echipate cu Windows 10 si 11. Jocul va fi inclus în abonamentul Xbox Game Pass și va putea fi achiziționat, alternativ, și prin Steam sau Windows Store.

Consolă și controller tematice Halo Infinite

De asemenea, odată cu lansarea lui Halo Infinite, Microsoft sărbătorește nu mai puțin de două decenii de la apariția primului joc din serie – Halo: Combat Evolved. Pentru a marca acest moment, va fi lansată o ediție specială Halo a consolei Xbox Series X, ce urmează să fie disponibilă începând cu 15 noiembrie 2021.

De asemenea, cu această ocazie, fanii Xbox vor beneficia și de o ediție limitată Halo Infinite a gamepad-ului Xbox Elite Controller Series 2.

Halo Infinite va fi lansat pe 8 decembrie 2021, în ediții pentru Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

Sursa: Halo Waypoint

Urmărește Go4Games.ro pe Google News