Metro Exodus nu va mai fi disponibil doar pe Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 06.06.2019
Metro Exodus nu va mai fi disponibil doar pe Epic Games Store

Deşi în momentul în care Deep Silver a confirmat “tranziţia” jocului Metro Exodus către Epic Games Store s-a anunţat o perioadă de disponibilitate exclusivă de 1 an pentru joc prin intermediul acestui serviciu, această perioadă se pare că va fi mult mai scurtă.

Pe Windows Store (Windows 10) deja şi-a făcut apariţia o pagină oficială dedicată versiunii pentru PC a lui Metro Exodus, cu ziua de 9 iunie 2019 menţionată drept dată de lansare. Vorbim despre aceeaşi zi în care Microsoft îşi va susţine conferinţa de presă de la E3 2019, deci disponibilitatea lui Metro Exodus prin Windows Store pare a fi unul dintre anunţurile pe care compania le-ar putea face cu această ocazie.

O altă teorie ar putea fi includerea lui Metro Exodus în rândurile titlurilor ce urmează să fie oferite de abonamentul Xbox Game Pass pentru PC, despre care Microsoft a promis că va dezvălui mai multe detalii pe scena de la E3 2019. Deep Silver este menţionat printre partenerii ce îşi vor oferi jocurile în cadrul acestui serviciu, ceea ce conferă şi mai mult credibilitatea acestei variante.

Este foarte posibil ca Metro Exodus să fie în continuare disponibil pentru achiziţie separată doar prin Epic Games Store, însă să poată fi descărcat şi jucat şi din Windows Store, însă numai pentru abonaţii noului Xbox Game Pass pentru PC.

Metro Exodus este disponibil în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News