Metro Exodus s-a vândut în 6 milioane de exemplare

Autor: Cosmin Aionita | 21.02.2022
Metro Exodus s-a vândut în 6 milioane de exemplare
Foto: Deep Silver

Embracer Group, colosul care deține o serie importantă de publisheri precum THQ Nordic, Deep Silver, Saber Interactive sau Gearbox, a anunțat, prin intermediul contului de Twitter oficial, că jocul Metro Exodus a depășit borna de 6 milioane de exemplare comercializate la nivel global.

Jocul, dezvoltat de studioul 4A Games și publicat sub egida Deep Silver, a fost lansat în luna februarie a anului 2019, în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC. Ulterior, a fost lansată și varianta Metro Exodus Enhanced Edition, care aducea update-uri și optimizări importante pe PC, precum și versiuni native, cu suport pentru Ray Tracing, pe consolele PlayStation 5 și Xbox Series X|S.

În Metro Exodus, jucătorii au din nou ocazia să intre în pielea lui Artyom, care, împreună cu un grup de Spartan Rangers, încearcă să părăsească Moscova și să se îndrepte către estul Rusiei, în căutarea unei noi vieți.

Mediul de joc este mult mai deschis, cu niveluri vaste, non-liniare, în care, pe lângă amenințările faunei mutante, protagoniștii au de înfruntat condițiile meteo potrivnice, precum și ciclul noapte-zi dinamic. Acțiunea din Metro Exodus are loc pe durata unui întreg an calendaristic, parcurgând cele patru anotimpuri.

Metro Exodus si Enhanced Edition sunt disponibile în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One și PC, respectiv PlayStation 5, Xbox Series X|S și PC.

Sursa: Embracer Group Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News