Overwatch a primit suport complet pentru NVIDIA Reflex. Urmează și alte jocuri

Autor: Cosmin Aionita | 07.04.2021
Overwatch a primit suport complet pentru NVIDIA Reflex. Urmează și alte jocuri
Foto: NVIDIA

După cum v-am anunțat deja, jucătorii de Overwatch ce dețin plăci video din familia GeForce beneficiază de avantajele NVIDIA Reflex prin adăugarea acestei tehnologii în joc. NVIDIA Reflex reduce latența sistemului pentru a diminua timpul de răspuns și îmbunătăți și mai mult competitivitatea jucătorilor, oferindu-le posibilitatea de a ținti mai precis și de a reacționa mai rapid prin activarea Reflex din setările jocurilor.

John Lafleur, Overwatch Technical Director în cadrul echipei producătoare de la Blizzard Entertainment, a declarat următoarele:

NVIDIA Reflex schimbă regulile jocului cu o reducere a latenței sistemului cu până la 50%.

După câteva săptămâni de testare pe serverele de test Overwatch, NVIDIA Reflex este disponibil astăzi în varianta live a jocului, promițând o reducere a latenței sistemului cu până la 50%.

Overwatch NVIDIA Reflex
Foto: NVIDIA

Rust și Ghostrunner adaugă Reflex

NVIDIA a anunțat, de asemenea, două noi jocuri care vor primi suport pentru tehnologia NVIDIA Reflex în curând: Rust, de la Facepunch Studios, și Ghostrunner, jocul de acțiune futurist publicat de All in! Games și 505 Games.

Helk, Project Lead, Designer & Programmer al jocului Rust, a declarat:

În Rust, toată lumea te vrea mort, iar reducerea latenței cu ajutorul Reflex asigură că te afli înaintea concurenței. Trebuie doar să pornești Reflex în meniul de opțiuni.

Tehnologia devine din ce în ce mai performantă

NVIDIA a adus câteva îmbunătățiri semnificative tehnologiei Reflex:

  • reducere suplimentară a latenței, prin modul „Boost”, în scenariile limitate de procesor (Fortnite a implementat această optimizare, iar jucătorii pot vedea o scădere a latenței de 15% în scenariile limitate de procesor. Valorant va lansa update-ul în următorul patch. Testările preliminarii arată o îmbunătățire de 10-15%.)
  • 4 noi mouse-uri compatibile: ASUS ROG KERIS WIRED, ASUS ROG KERIS WIRELESS, CORSAIR SABRE PRO CHAMPION SERIES, CORSAIR SABRE RGB PRO CHAMPION SERIES
  • 3 producători de mouse-uri au lansat update-uri de firmware care să permită Reflex Latency Analyzer: AOPEN Fire Legend GM310, Acer Predator Cestus 350, Razer Deathadder v2 Pro.
  • Acer a lansat noul monitor compatibil Predator X25 360Hz.
NVIDIA Reflex
Foto: NVIDIA

Aplicația NVIDIA GeForce Experience a primit un update care include:

  • abilitatea de a stoca toate informațiile legate de performanță în format CSV – inclusiv FPS și informații despre latență
  • abilitatea de a alege dintre o serie de sample-uri pe care Reflex Latency Analyzer le va folosi pentru a stabili o medie
  • adăugarea utilizării procesorului în metricele măsurate pentru a determina mai ușor dacă un joc este limitat de procesor sau de placa video
NVIDIA Reflex
Foto: NVIDIA

Sursa: NVIDIA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News