Project A, concurenţă pentru Overwatch de la realizatorii jocului League of Legends

Autor: Cosmin Aionita | 17.10.2019
Project A, concurenţă pentru Overwatch de la realizatorii jocului League of Legends

Cu ocazia aniversării a zece ani de League of Legends, pe lângă noul League of Legends: Wild Rift pentru console şi dispozitive mobile, cei de la Riot Games au dezvăluit un nou proiect la care compania lucrează. Dezvoltat sub numele de cod Project A, acesta va fi un first person shooter multiplayer, ce va folosi conceptul de multipli eroi jucabili, fiecare cu propriile abilităţi speciale, în stilul Overwatch.

Din ce s-a putut observa, stilul grafic folosit de Project A este mai realist decât cel din League of Legends, iar distribuţia de personaje va fi complet nouă. Pe lângă finisarea unui gameplay cât mai bine adaptat segmentului competitiv căruia Project A i se va adresa, echipa producătoare a pus un accent deosebit de optimizarea tehnologiei şi infrastructurii online din spatele jocului, Riot Games promiţând îmbunătăţiri semnificative în ceea ce priveste prevenirea lag-ului sau detectare şi eliminarea trişorilor.

Echipa din spatele lui Project A nu este încă pregătită să ofere mai multe detalii despre joc, însă promite să revină în 2020, cu noutăţi referitoare la acest first person shooter.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News