Quantum Break a fost finalizat!

Autor: Cosmin Aionita | 22.02.2016
Quantum Break a fost finalizat!

Remedy Entertainment a anunţat, prin intermediul unui scurt clip postat de Sam Lake pe Twitter, faptul că jocul Quantum Break a atins stadiul Gold. Acesta este un termen folosit de producătorii de jocuri pentru a indica că proiectele la care lucrează au fost finalizate şi sunt gata de a fi trimise către fabrici pentru procesul de multiplicare. Astfel, cel mai nou proiect al Remedy Entertainment ajunge să fie finalizat cu mai bine de o lună înaintea datei de lansare.

Quantum Break este un shooter third person dezvoltat pentru Xbox One şi Windows 10, în care eroul principal va avea la dispoziţie, pe lângă posibilitatea de a folosi un sistem de cover avansat, şi abilitatea de a manipula trecerea timpului.

Quantum Break se va desfăşura pe două planuri: în jocul video propriu-zis protagonistul va avea de înfruntat o corporaţie malefică – Monarch, în timp ce serialul omonim (inclus pe discul jocului) se va concentra pe dezvăluirea evenimentelor ce vor avea loc în cadrul acestei corporaţii. Din distributia jocului (şi a serialului aferent) vor face parte Shawn Ashmore (in rolul eroului principal Jack Joyce) şi Aidan Gillen (Game of Thrones, Maze Runner: The Scorched Trials).

Începând cu Quantun Break, Microsoft va inaugura şi funcţia cross-buy pe platformele sale. Astfel, cei care precomandă versiunea digitală pentru Xbox One a jocului (fie prin Xbox Games Store, fie de la partenerii retail care vând coduri digitale), vor primi gratuit şi versiunea pentru Windows 10 a jocului.

Quantum Break va fi lansat pe 5 aprilie 2016, în versiuni pentru Xbox One şi PC (Windows 10).

Quantum Break

Urmărește Go4Games.ro pe Google News