RoboCop: Rogue City, un nou shooter de la autorii lui Terminator: Resistance

Autor: Cosmin Aionita | 11.07.2022
RoboCop: Rogue City, un nou shooter de la autorii lui Terminator: Resistance
Foto: Nacon

După succesul înregistrat cu Terminator: Resistance, publisher-ul Nacon, Metro Goldwyn Mayer și studioul Teyon vor colabora la o nouă adaptare după o franciză cinematografică de succes din anii ’80: RoboCop: Rogue City, un joc ce va fi bazat pe primele trei filme din serie.

Anunțul a fost făcut cu ocazia celei de-a 35-a aniversare a seriei RoboCop, începută în 1987, studioul producător promițând că Rogue City va fi o adaptare fidelă a materialului-sursă, ce va beneficia însă de un fir narativ original. Astfel, jocul va spune povestea lui Alex Murphy, polițist ucis la datorie, reînviat de oamenii de știință sub forma ofițerului cibernetic numit RoboCop.

Jucătorii îl vor controla chiar pe RoboCop, interpretat, din nou, de Peter Weller, actorul original din filme, care, pe lângă voce, și-a împrumutat și aspectul fizic personajului principal din joc.

RoboCop: Rogue City va fi lansat în cursul lunii iunie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch și PC (Steam si Epic Games Store).

RoboCop Rogue City
Foto: Nacon

Sursa: Reddit

Urmărește Go4Games.ro pe Google News