Severed Steel, gratuit astăzi pe Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 28.12.2022
Severed Steel, gratuit astăzi pe Epic Games Store

Ca parte a campaniei ce oferă câte un joc gratuit în fiecare zi până la finalul anului, Epic Games Store vă pune astăzi la dispoziție, în mod gratuit, Severed Steel pentru PC. Acesta mai poate fi revendicat doar în cursul zile de azi, 28 decembrie 2022, până la ora 18:00, urmând să fie înlocuit apoi cu un nou titlu gratuit. Odată revendicat, jocul va putea fi descărcat și jucat oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

Severed Steel este descris de producători dreptul „un first person shooter cu stil”, cu un personaj atletic, capabil de sărituri și fugit pe pereți, secvențe frecvente de „bullet time” (slow motion) și o coloană sonoră ce poate fi încadrată în genul „dark electronic”.

Severed Steel poate fi descărcat fără niciun cost suplimentar, prin intermediul Epic Games Store, doar astăzi 28 decembrie 2022, până la ora 18:00, accesând acest link https://store.epicgames.com/en-US/p/severed-steel și apăsând butonul marcat “Get”.

De asemenea, până pe 5 ianuarie 2023, continuă și campania de reduceri de iarnă pe Epic Games Store, în cadrul căreia numeroase jocuri beneficiază de prețuri diminuate și cu 75%.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News