Splatoon 3 a fost anunțat pentru Nintendo Switch. Când va fi lansat jocul

Autor: Cosmin Aionita | 18.02.2021
Splatoon 3 a fost anunțat pentru Nintendo Switch. Când va fi lansat jocul
Foto: Nintendo

Prin intermediul unei noi transmisii Nintendo Direct, cei de la Nintendo au dezvăluit Splatoon 3, cel de-al treilea titlu din seria de shootere multiplayer ce a debutat pe Nintendo Wii U în 2015 și apoi a continuat pe Nintendo Switch în 2017 (review-ul nostru pentru Splatoon 2).

Splatoon se mută în Orașul Haosului

De această dată însă, în noul joc al seriei Splatoon, veți părăsi Inkopolis, acțiunea jocului urmând să se desfășoare într-o regiune complet nouă: așa-numitele Splatlands. Iar în inima acestora veți regăsi orașul Splatsville, cunoscut și drept “City of Chaos” (orașul haosului), un loc în care se adună cei mai pricepuți inklings și octolings.

Splatoon 3 va aduce numeroase noutăți, plecând de la arme nemaivăzute pâna acum, precum arcul, dar și posibilități de personalizare, precum și noi mișcări speciale ce promit să transforme meciurile 4 vs. 4 de Turf War în confruntări mult mai dinamice.

Splatoon 3 urmează să fie lansat în 2022 pentru consola Nintendo Switch, cei de la Nintendo urmând să dezvăluie mai multe detalii despre joc în viitorul apropiat.

Splatoon 3
Foto: Nintendo

Sursa: Nintendo

Urmărește Go4Games.ro pe Google News