Tannenberg, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 22.07.2022
Tannenberg, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite pentru PC. De această dată, până pe 28 iulie 2022, puteți revendica un nou joc gratuit: Tannenberg. Odată revendicat, acest titlu va putea fi descărcat și jucat oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

Produs de M2H și Blackmill Games (Verdun), Tannenberg se concentrează pe reproducerea bătăliilor importante de pe frontul de est al Primului Război Mondial, din perioada 1914 – 1918. Din joc nu lipsesc nici armatele Bulgariei și ale României, alături de o hartă ce reproduce bătălia de pe Dealul Coșna.

Tannenberg poate fi descărcat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 28 iulie 2022, accesând acest link https://store.epicgames.com/en-US/p/tannenberg și apăsând butonul marcat “Get”.

De asemenea, în aceeași perioadă puteți revendica gratuit și un pachet de conținut premium pentru jocul Shop Titans. Pentru a obține item-urile în valoare de peste 100 de dolari, trebuie să vă logați în Shop Titans, prin intermediul Epic Games Store, până pe 28 iulie.

Încă un joc gratuit, săptămâna viitoare

Săptămâna viitoare, cei de la Epic Games se pregătesc să ofere în mod gratuit încă un joc pentru PC: Lawn Mowing Simulator.

Până atunci însă, puteți revendica Tannenberg drept joc gratuit până pe 28 iulie 2022, de pe Epic Games Store.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News