Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep, disponibil acum pe console și PC. Cum puteți obține gratuit versiunea pentru PC

Autor: Cosmin Aionita | 10.11.2021
Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep, disponibil acum pe console și PC. Cum puteți obține gratuit versiunea pentru PC
Foto: 2K Games / Gearbox Software

2K Games și Gearbox Software au anunțat lansarea jocului Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure. Disponibil inițial în 2013 sub forma unui pachet DLC pentru Borderlands 2, a fost readaptat drept un joc de sine stătător, primind titulatura A Wonderlands One-Shot Adventure.

Astfel, jocul este disponibil acum în versiuni pentru consolele Xbox One (jucabilă și pe Xbox Series X|S), PlayStation 4 (jucabilă și pe PlayStation 5) și PC (prin Steam și Epic Games Store), la un preț echivalent cu 9,99€.

Disponibil gratuit pentru PC

Mai mult, versiunea pentru PC este disponibilă acum în mod gratuit, prin intermediul Epic Games Store, și poate fi revendicată în mod gratuit până pe 16 noiembrie 2021. Odată parcurs acest pas, jocul va putea fi descărcat și jucat oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure este construit în jurul popularului personaj Tiny Tina, aceasta preluând rolul de Bunker Master într-o sesiune a jocului “Bunkers and Badasses”. Așteptați-vă astfel la o lume fantastică, plină de castele, donjoane și păduri magice, pline ochi de inamici și loot ce trebuie câștigat.

Tiny Tina’s Wonderlands sosește anul viitor

2K si Gearbox Software au ales sa relanseze fostul DLC drept un produs de sine stătător pentru a promova viitoarea apariție a jocului Tiny Tina’s Wonderlands, un spin-off al seriei Borderlands, așteptat pe piață pe 25 martie 2022, în versiuni pentru Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 și PC (Epic Games Store).

Sursa: 2K Games

Urmărește Go4Games.ro pe Google News