Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, la preţ redus în magazinele din România

Autor: Cosmin Aionita | 28.11.2019
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, la preţ redus în magazinele din România

După reacţia nu atât de călduroasă la adresa lansării recentului Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, Ubisoft a promis că se va concentra pe îmbunătăţirea experienţei de joc din acest titlu, o serie de update-uri urmând să fie lansate în acest sens. Primele dintre acestea au fost lansate deja, urmând ca noi astfel de patch-uri sa fie disponibile în viitorul apropiat.

Tocmai pentru a evidenţia îmbunătăţirile primite de Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint în ultima vreme, jocul este acum disponibil, în magazinele de profil din România, la preţuri ale căror reduceri pot depăşi 50%. Promoţiile sunt valabile pentru toate ediţiile fizice ale jocului, indiferent de platformă, până la data de 1 decembrie 2019 (inclusiv).

La dezvoltarea jocului Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint a lucrat şi o echipă formată din peste 200 de specialişti din cadrul studioului Ubisoft Bucureşti. Aceştia au contribuit, printre multe altele, la crearea lumii de joc, a misiunilor, a armelor, la modul multiplayer PvP Ghost War, dar şi la adaptarea integrală a jocului pe consola PlayStation 4.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint este disponibil acum în versiuni pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News