VIDEO: Tot ce vreți să știți despre Atomic Heart, “BioShock-ul sovietic” ce se lansează luna aceasta

Autor: Cosmin Aionita | 02.02.2023
VIDEO: Tot ce vreți să știți despre Atomic Heart, “BioShock-ul sovietic” ce se lansează luna aceasta
Foto: Mundfish

Studioul Mundfish, împreună cu publisher-ul Focus Entertainment, au publicat un trailer extins pentru Atomic Heart, dezvăluind astfel numeroase informații despre joc: detalii despre poveste, personaje, locurile în care va avea loc acțiunea, inamicii pe care îi veți întâlni etc. Toate acestea sunt acompaniate de secvențe noi din Atomic Heart, însă priviți-le cu atenție, pentru că materialul video de mai jos include și destule spoilere:

Atomic Heart este descris drept un action RPG, ce combină aventura și secvențele de first person shooter cu o poveste ce se desfășoară într-un univers paralel, în perioada de apogeu a Uniunii Sovietice, unde jucătorii vor intra în pielea unui agent special, trimis de guvernul sovietic într-o misiune de recuperare a unui obiect strict secret.

Jucătorii vor avea ocazia să-și îmbunătățească armele și abilitățile, va exista și loot cules de la inamicii doborâți, dar și un sistem de crafting. Jocul va include și puzzle-uri pe care jucătorii vor fi nevoiți să le rezolve pentru a progresa.

Atomic Heart este așteptat pe 21 februarie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC.

Sursa: Focus Entertainment YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News