VIDEO: Atomic Heart ia peste picior Hogwarts Legacy. Compozitorul coloanei sonore își donează tot onorariul

Autor: Cosmin Aionita | 15.02.2023
VIDEO: Atomic Heart ia peste picior Hogwarts Legacy. Compozitorul coloanei sonore își donează tot onorariul
Jensen Ackles în Atomic Heart. Foto: Focus Entertainment

Focus Entertainment, împreună cu studioul Mundfish, au lansat un nou clip dedicat lui Atomic Heart, un soi de spot publicitar menit să promoveze iminenta lansare a jocului. Iar acest video promoțional iese in evidenta prin două aspecte: apariția actorului Jensen Ackles (Supernatural), dar și luarea peste picior a unui alt titlu foarte recent, extrem de popularul Hogwarts Legacy.

În altă ordine de idei, compozitorul Mick Gordon (DOOM, DOOM Eternal, Prey), responsabil și pentru coloana sonoră din Atomic Heart, a declarat ca va dona tot onorariul încasat pentru acest joc către programul de ajutorare a Ucrainei inițiat de Crucea Roșie din Australia. Este de notorietate faptul că studioul Mundfish provine din Rusia, chiar dacă se prezintă acum drept o echipă de producție internațională, iar conducătorii și sursele sale de finanțare sunt cel puțin controversate, mai ales în contextul invaziei ruse din Ucraina.

Atomic Heart va fi lansat pe 21 februarie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC (Steam). Cerințele de sistem pentru ediția de PC a jocului pot fi consultate aici.

Sursa: Focus Entertainment YouTube, Mick Gordon Twitter

Urmărește Go4Games.ro pe Google News