VIDEO: Cum ar arăta Counter-Strike refăcut în Unreal Engine 5

Autor: Cosmin Aionita | 08.01.2024
VIDEO: Cum ar arăta Counter-Strike refăcut în Unreal Engine 5
Foto: Pluviophile

După mai multe încercări de a reproduce anumite jocuri clasice cu ajutorul tehnologiei moderne furnizate de Unreal Engine 5, acum avem parte de o astfel de portretizare și pentru foarte popularul Counter-Strike. Este adevărat, Valve a lansat, anul trecut, Counter-Strike 2, o nouă ediție a jocului, care aplică o bine meritată actualizare vizuală îndrăgitului shooter multiplayer.

Chiar și în aceste condiții, calitatea grafică nu se poate compara cu viziunea artistului 3D Pluviophile, care a recreat harta Italy din Counter-Strike cu ajutorul Unreal Engine 5, conferindu-i un aspect mult mai detaliat decât suntem obișnuiți din versiunile celor de la Valve. Ce a ieșit puteți admira în imaginile atașate, precum și în clipul video de mai jos.

Portretizarea modernă a hărții Italy din Counter-Strike nu reprezintă nici pe departe singura încercare de acest gen din ultima vreme, numeroase titluri clasice – precum God of War, GTA III sau seria Need for Speed – servind drept modele pentru artiștii pasionați care lucrează cu versiuni moderne ale Unreal Engine.

Counter-Strike Unreal Engine 5
Foto: Pluviophile

Sursa: Darkside of Gaming

Urmărește Go4Games.ro pe Google News