VIDEO: Trailer și gameplay nou din Atomic Heart

Autor: Cosmin Aionita | 16.01.2023
VIDEO: Trailer și gameplay nou din Atomic Heart
Foto: Mundfish

Studioul Mundfish a publicat un nou trailer cu porțiuni de gameplay pentru jocul Atomic Heart. Veți observa imediat că este dublat în chineză, trailer-ul fiind menit pentru Bilibili Game Area. Chiar și în aceste condiții, trailer-ul merită urmărit, acesta fiind destul de bogat în secvențe noi din joc. De asemenea, mai jos puteți urmări alte 14 minute de gameplay din Atomic Heart, disponibile însă la o calitate vizibil mai scăzută decât trailer-ul oficial.

Atomic Heart este descris drept un action RPG, ce combină aventura și secvențele de first person shooter cu o poveste ce se desfășoară într-un univers paralel, în perioada de apogeu a Uniunii Sovietice, unde jucătorii vor intra în pielea unui agent special, trimis de guvernul sovietic într-o misiune de recuperare a unui obiect strict secret.

Jucătorii vor avea ocazia să-și îmbunătățească armele și abilitățile, va exista și loot cules de la inamicii doborâți, dar și un sistem de crafting. Jocul va include și puzzle-uri pe care jucătorii vor fi nevoiți să le rezolve pentru a progresa.

Atomic Heart este așteptat pe 21 februarie 2023, în versiuni pentru PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One și PC. În Europa, Atomic Heart va fi publicat de Focus Entertainment.

Sursa: Darkside of Gaming

Urmărește Go4Games.ro pe Google News