Wolfenstein: The New Order, gratuit astăzi pe Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 21.12.2022
Wolfenstein: The New Order, gratuit astăzi pe Epic Games Store
Foto: Bethesda

Ca parte a campaniei ce oferă câte un joc gratuit în fiecare zi până la finalul anului, Epic Games Store vă pune astăzi la dispoziție, în mod gratuit, first person shooter-ul Wolfenstein: The New Order pentru PC. Acesta mai poate fi revendicat doar în cursul zile de azi, 21 decembrie 2022, până la ora 18:00, urmând să fie înlocuit apoi cu un nou titlu gratuit. Odată revendicat, jocul va putea fi descărcat și jucat oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

Wolfenstein: The New Order este primul titlu din seria modernă dezvoltată de Machine Games, acțiunea desfășurându-se în anii ’60, într-o realitate alternativă în care cel de-al Doilea Război Mondial a fost câștigat de forțele naziste. Eroul B.J. Blazkowicz se întoarce la datorie, însărcinat cu conducerea unei forțe de rezistență împotriva noilor conducători ai lumii.

Wolfenstein: The New Order poate fi descărcat fără niciun cost suplimentar, prin intermediul Epic Games Store, doar astăzi 21 decembrie 2022, până la ora 18:00, accesând acest link https://store.epicgames.com/en-US/p/wolfenstein-the-new-order și apăsând butonul marcat “Get”.

De asemenea, până pe 5 ianuarie 2023, continuă și campania de reduceri de iarnă pe Epic Games Store, în cadrul căreia numeroase jocuri beneficiază de prețuri diminuate și cu 75%.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News