Când se lansează noul Microsoft Flight Simulator

Autor: Cosmin Aionita | 15.07.2020
Când se lansează noul Microsoft Flight Simulator

Microsoft a dezvăluit când se lansează noul Microsoft Flight Simulator, simulatorul de zbor așteptat de milioane de gameri pasionați. Jocul va vedea lumina zilei pe 18 august 2020, în multiple ediții pentru PC.

Microsoft Flight Simulator se anunță a fi unul dintre cele mai ambițioase simulatoare de zbor din ultimii ani: producătorii promit că piloții virtuali vor putea traversa în zbor întreaga planetă, cu acces la foarte multe aeroporturi de pe glob, cu condiții realiste de trafic aerien, ciclu dinamic noapte-zi, efecte meterologice variabile, totul prezentat cu un aspect grafic fotorealist.

Toate aeroporturile și avioanele costă mult

Microsoft Flight Simulator este disponibil la precomandă în nu mai puțin de trei ediții pentru PC-urile echipate cu sistemul de operare Windows 10.

Ediția Standard va include 20 de avioane pilotabile și 30 de aeroporturi de pe glob, fiind disponibilă în schimbul unui preț echivalent cu 59,99$.

Ediția Deluxe va include 25 de avioane, alături de 35 de aeroporturi internaționale, prețul acesteia fiind echivalent cu 89,99$.

Când se lansează Microsoft Flight Simulator

În fine, cea mai scumpă variantă a jocului, ediția Premium Deluxe va include 30 de avioane pilotabile și 40 de aeroporturi modelate în detaliu, fiind disponibilă în schimbul echivalentului a 119,99$.

Listele complete a modelelor de avioane și aeroporturilor incluse în fiecare ediție a jocului

Microsoft Flight Simulator poate fi consultată în imaginile atașate.

Când se lansează Microsoft Flight Simulator

Inclus în abonamentul Xbox Game Pass pentru PC

Când se lansează, ediția Standard a jocului Microsoft Flight Simulator, cea care include 20 de avioane și 30 de aeroporturi internaționale, va fi disponibilă în mod gratuit pentru abonații serviciului Xbox Game Pass pentru PC.

Cerințele de sistem pentru Microsoft Flight Simulator pot fi consultate aici.

Microsoft Flight Simulator va fi lansat pe 18 august 2020 pentru PC-urile echipate cu sistemul de operare Windows 10.

Sursa: Xbox.com

Urmărește Go4Games.ro pe Google News