Când va fi lansat DiRT 5? Iată cum arată modul Carieră din joc

Autor: Cosmin Aionita | 29.06.2020
Când va fi lansat DiRT 5? Iată cum arată modul Carieră din joc

Codemasters a anunțat când va fi lansat DiRT 5: noul joc de curse off-road va fi disponibil începând cu 9 octombrie 2020. Odată cu acest anunț, au fost dezvăluite și detalii suplimentare despre modul Carieră din DiRT 5, o veritabilă premieră pentru această serie.

Astfel, atunci când va fi lansat, DiRT 5 va beneficia de o campanie generoasă, ce se va întinde pe parcursul a cinci capitole și peste 130 de probe, împărțite în nouă tipuri de curse și challenge-uri.

Mod Carieră extins, cu multiplayer co-op și poveste

De această dată, modul Carieră din DiRT 5 va beneficia de o poveste extinsă, în jurul a două vedete a sporturilor cu motor: Alex ‘AJ’ Janiček, interpretat de actorul Troy Baker (Joel din seria The Last of Us, Booker DeWitt în BioShock Infinite), și Bruno Durand, un șofer veteran ce se va transforma, treptat, în antagonistul narațiunii (în rolul lui Durand îl veți recunoaște pe Nolan North, nimeni altul decât Nathan Drake din seria Uncharted).

Evenimentele importante ale poveștii din DiRT 5 vor fi marcate și de YouTuberii James Pumphrey și Nolan Sykes de la Donut Media, ce vor realiza un podcast in-game numit ‘DIRT Podcast by Donut Media’. În cadrul acestuia se vor regăsi drept invitați nume importante ale sporturilor cu motor, precum Jamie Chadwick, campionul mondial al disciplinei W Series, sau vedeta YouTube SLAPTrain.

Când va fi lansat DiRT 5

Cele cinci capitole ale modului Carieră din DiRT 5 vor purta pașii jucătorilor prin multiple locații de pe glob, pornind din Statele Unite ale Americii și ajungând până în China, și vor oferi multiple posibilități pentru ca șoferii virtuali să ajunga la mult doritul Main Event, punctul culminant al campaniei. Mai mult, modul Carieră va putea fi abordat, de aceasta dată, și în multiplayer co-op local, cu suport de până la patru jucători.

DiRT 5 urmează să fie lansat pe 9 octombrie 2020, în versiuni dedicate atât consolelor de generație actuală PlayStation 4 și Xbox One, precum și pentru PC (prin intermediul Steam), dar și pentru viitoarele PlayStation 5 și Xbox Series X.

Sursa: AllGamesDelta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News