Fast & Furious Crossroads a fost amânat! Când se va lansa jocul cu Vin Diesel?

Autor: Cosmin Aionita | 28.05.2020
Fast & Furious Crossroads a fost amânat! Când se va lansa jocul cu Vin Diesel?

Fast & Furious Crossroads trebuia să fie jocul video menit să acompanieze lansarea noului film F9, cel de-al nouălea din seria Fast & Furious. Din păcate, din cauza pandemiei globale de COVID-19, apariția filmului a fost mutată în 2021, iar Fast & Furious Crossroads a fost amânat.

După o perioadă de confuzie, iată că Bandai Namco Entertainment, Universal Games și Slightly Mad Studios (echipă achiziționată de Codemasters), au dezvăluit noua dată de lansare pentru Fast & Furious Crossroads: noul joc inspirat din seria cinematografică omonimă își va face apariția pe 7 august 2020.

Vin Diesel, Michelle Rodriguez și Tyrese Gibson vor fi prezenți în Fast & Furious Crossroads

Fast & Furious Crossroads propune o abordare cinematică a curselor auto, cu o poveste autentică, în care își vor face apariția și eroii cunoscuți din filme: Dom, Letty și Roman, interpretați de cunoscuții actori Vin Diesel, Michelle Rodriguez și Tyrese Gibson. Distribuția va fi întregită de Sonequa Martin-Green (cunoscută din Star Trek: Discovery și The Walking Dead) și Asia Kate Dillon (Billions, John Wick: Chapter 3 – Parabellum).

Pe lângă povestea single player, Fast & Furious Crossroads va include și un mod de joc multiplayer inedit, abordabil din trei perspective diferite.

Fast & Furious Crossroads a fost amânat

După ce a fost amânat, Fast & Furious Crossroads urmează să fie lansat pe 7 august 2020, în ediții pentru PlayStation 4, Xbox One și PC (Steam). F9, cel de-al nouălea film al seriei Fast & Furious, va avea premiera pe 2 aprilie 2021.

Fast & Furious Crossroads a fost dezvăluit la sfârșitul anului trecut, în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor The Game Awards 2019, alături de noua consolă Xbox Series X de la Microsoft, Godfall (primul joc anunțat oficial pentru PlayStation 5), New World (un nou MMORPG realizat de Amazon) sau revenirea lui The Wolf Among Us 2.

Fast & Furious Crossroads a fost amânat

Sursa: AllGamesDelta

Urmărește Go4Games.ro pe Google News