Forza Horizon 5 – imagini și secvente de gameplay noi

Autor: Cosmin Aionita | 28.07.2021
Forza Horizon 5 – imagini și secvente de gameplay noi
Foto: Xbox Game Studios

Microsoft și studioul Playground Games au publicat o serie nouă de imagini din Forza Horizon 5 (disponibile în galeria atașată), dezvăluind astfel câteva dintre locațiile exotice din Mexic ce vor putea fi vizitate în acest joc. De asemenea, în clipul de mai jos puteți admira și secvențe noi de gameplay din Forza Horizon 5.

Forza Horizon 5 se va desfășura în Mexic, mediul de joc urmând să beneficieze de nu mai puțin de 11 biomuri (deșert, jungle, zona vulcanică etc.), fiecare cu elementele sale distincitive. A fost acordată o atenție deosebită detaliilor, în Forza Horizon 5 urmând să fie prezente din nou variațiile aduse de schimbarea anotimpurilor, precum și elemente noi, cum ar fi furtunile sau uraganele.

Moduri de joc extinse

De asemenea, din Forza Horizon 5 nu va lipsi modul Horizon Story, povestea principală a jocului, aceste misiuni permițându-le jucătorilor să cunoască noi personaje și să exploreze harta în căutare de locații noi pentru festival.

Porțiunea online din Forza Horizon 5 promite să fie cea mai dezvoltată de până acum, modul Horizon Open preluând și combinând cele mai reușite parți ale experiențelor competitive din serie: curse, probe de Drift, sesiuni Eliminator și multe altele. Iar în modul Horizon Arcade veți putea aborda numeroase challenge-uri și mini-games alături de prieteni.

Pe noile console Xbox Series X|S, reproducerile mașinilor vor beneficia de Ray Tracing în modul Forzavista (un soi de galerie unde puteți admira fiecare bolid în detaliu).

Forza Horizon 5 va fi lansat pe 9 noiembrie 2021, în ediții pentru consolele Xbox Series X|S, Xbox One, dar și pentru PC-urile cu Windows 10, prin Microsoft Store și Steam.

Sursa: Darkside of Gaming

Urmărește Go4Games.ro pe Google News