Forza Horizon 5 – peste 11 minute de gameplay 4K

Autor: Cosmin Aionita | 12.08.2021
Forza Horizon 5 – peste 11 minute de gameplay 4K
Foto: Microsoft

YouTuber-ul Don Joewon Song a publicat un clip extins din Forza Horizon 5, dezvăluind astfel întreaga harta din Mexic pe care se va desfășura jocul celor de la Playground Games, însoțită de peste 11 minute de gameplay capturat în rezoluție 4K. De asemenea, a fost confirmat faptul că modelul Toyota Supra din 2020 va fi inclus în Forza Horizon 5.

Mexic, cu numeroase moduri de joc

Forza Horizon 5 se va desfășura în Mexic, mediul de joc urmând să beneficieze de nu mai puțin de 11 biomuri (deșert, jungle, zona vulcanică etc.), fiecare cu elementele sale distinctive. A fost acordată o atenție deosebită detaliilor, în Forza Horizon 5 urmând să fie prezente din nou variațiile aduse de schimbarea anotimpurilor, precum și elemente noi, cum ar fi furtunile sau uraganele.

De asemenea, din Forza Horizon 5 nu va lipsi modul Horizon Story, povestea principală a jocului, aceste misiuni permițându-le jucătorilor să cunoască noi personaje și să exploreze harta în căutare de locații noi pentru festival.

Porțiunea online din Forza Horizon 5 promite să fie cea mai dezvoltată de până acum, modul Horizon Open preluând și combinând cele mai reușite parți ale experiențelor competitive din serie: curse, probe de Drift, sesiuni Eliminator și multe altele. Iar în modul Horizon Arcade veți putea aborda numeroase challenge-uri și mini-games alături de prieteni.

Pe noile console Xbox Series X|S, reproducerile mașinilor vor beneficia de Ray Tracing în modul Forzavista (un soi de galerie unde puteți admira fiecare bolid în detaliu).

Forza Horizon 5 este așteptat pe 9 noiembrie 2021, în ediții pentru consolele Xbox Series X|S, Xbox One, dar și pentru PC-urile cu Windows 10, prin Microsoft Store și Steam.

Sursa: Don Joewon Song YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News