Forza Motorsport – gameplay și imagini noi. Câte mașini vor fi disponibile în jocul de curse pentru Xbox Series și PC

Autor: Cosmin Aionita | 31.01.2023
Forza Motorsport – gameplay și imagini noi. Câte mașini vor fi disponibile în jocul de curse pentru Xbox Series și PC
Foto: Microsoft

Recentul event Developer_Direct sustinut de Xbox si Bethesda a beneficiat de un întreg segment dedicat viitorului joc Forza Motorsport, ce a dezvăluit atât detalii noi despre titlul dezvoltat de Turn 10 Studios, cât și secvențe proaspete de gameplay. Mai mult, în galeria atașată puteți admira cele mai recente capturi de ecran din Forza Motorsport.

Conform producătorilor, viitorul Forza Motorsport va include peste 500 de modele de mașini în momentul lansării. Mai mult, acești bolizi vor beneficia de peste 800 de upgrade-uri unice și elemente de personalizare. Nu în ultimul rând, jocul va oferi nu mai puțin de 20 de locații, fiecare cu multiple dispuneri de trasee pentru curse, printre care atât circuite faimoase din serie, cum ar fi Mapple Valley, refăcut în întregime cu ajutorul tehnologiei moderne, precum și circuite reale, printre care Spa-Francorchamps din Belgia sau Laguna Seca Raceway.

De asemenea, producătorii de la Turn 10 Studios pregătesc noutăți absolute pentru Forza Motorsport: debutul în cadrul seriei al circuitului Kyalami Grand Prix Circuit din Africa de Sud, precum și Circuit Hakone, un nou traseu fictiv, original, plasat în Japonia.

Forza Motorsport
Foto: Microsoft

În premieră, condițiile meteo vor afecta și temperaturile la nivelul pistei, care, la rândul lor, vor determina nivelul de aderență a pneurilor, sporind astfel autenticitatea jocului. Își vor face apariția și elemente precum gestionarea pneurilor și a combustibilului, multiple tipuri de cauciucuri, precum și posibilitatea de a-ți programa în detaliu trecerile pe la boxe.

Grafic, sunt promise îmbunătățiri severe aduse atât traseelor, cât și modelelor de mașini, acestea urmând să beneficieze și de un sistem mai avansat de redare a damage-ului încasat pe parcursul curselor. De asemenea, Turn 10 Studios promite reflexii Ray Traced în timpul curselor propriu-zise și nu doar în reluări, precum în Gran Turismo 7.

Forza Motorsport va fi lansat în cursul anului 2023, cu versiuni pentru Xbox Series X|S și PC. Jocul va fi inclus în abonamentele Game Pass aferente acestor platforme.

Forza Motorsport
Foto: Microsoft

Sursa: Forza YouTube 

Urmărește Go4Games.ro pe Google News