Gran Turismo Sport – gameplay din versiunea beta a jocului

Autor: Cosmin Aionita | 17.04.2017
Gran Turismo Sport - gameplay din versiunea beta a jocului

În weekend-ul ce tocmai s-a încheiat a debutat faza europeană a sesiunii de testare beta a jocului Gran Turismo Sport, noi circuite precum Sardegna Windmills, Blue Moon Bay şi Dragontrail Seaside fiind adăugate în rotaţie.

Cei care vor sa se înscrie în acest beta o pot face în continuare aici. Pentru ceilalţi avem câteva clipuri din acest beta, însumând peste o oră de gameplay din Gran Turismo Sport.

Participanţii la acest beta pot alege dintr-o selecţie de maşini şi circuite, acestea urmând să fie schimbate frecvent pentru a oferi o imagine cât mai completă asupra conţinutului ce urmează să fie inclus în Gran Turismo Sport. Beta-ul marchează, de asemenea, debutul în cadrul seriei Gran Turismo a conceptelor de Sportsmanship Rating şi Driver Rating, ce vor fi incluse în profilul fiecărui şofer virtual, acestea urmând să fie folosite pentru a asigura un matchmaking corespunzător.

Gran Turismo Sport promite numeroase noutăţi, precum tehnica de render physics-based, simularea corectă a sunetelor şi photo mode-ul extins botezat Scapes. Mai multe despre noile opţiuni de gameplay pe care le promite GT Sport găsiţi în preview-ul nostru exclusiv.

Gran Turismo Sport va fi lansat în cursul acestui an, în exclusivitate pentru PlayStation 4, jocul urmând să ofere suport pentru PlayStation 4 Pro şi PlayStation VR.

Urmărește Go4Games.ro pe Google News