Gran Turismo Sport va beneficia de licenţa Porsche, beta test în acest weekend

Autor: Cosmin Aionita | 12.04.2017
Gran Turismo Sport va beneficia de licenţa Porsche, beta test în acest weekend

Sony a dezvăluit că maşinile Porsche vor fi complet licenţiate şi incluse în Gran Turismo Sport, oferind şi câteva imagini noi din joc, pe care le puteţi admira în galeria de mai jos (licenţa Porsche a fost deţinută în exclusivitate de Electronic Arts până acum). De asemenea, sesiunea de testare Closed Beta pentru GT Sport va debuta în acest weekend (pe 15 aprilie) şi pentru utilizatorii din Europa, cei care doresc să participe la acest test având posibilitatea de a se înscrie aici.

Participanţii la acest beta vor putea alege dintr-o selecţie de maşini şi circuite, acestea urmând să fie schimbate frecvent pentru a oferi o imagine cât mai completă asupra conţinutului ce urmează să fie inclus în Gran Turismo Sport. Beta-ul va marca, de asemenea, debutul în cadrul seriei Gran Turismo a conceptelor de Sportsmanship Rating şi Driver Rating, ce vor fi incluse în profilul fiecărui şofer virtual, acestea urmând să fie folosite pentru a asigura un matchmaking corespunzător.

Gran Turismo Sport promite numeroase noutăţi, precum tehnica de render physics-based, simularea corectă a sunetelor şi photo mode-ul extins botezat Scapes. Mai multe despre noile opţiuni de gameplay pe care le promite GT Sport găsiţi în preview-ul nostru exclusiv.

Gran Turismo Sport va fi lansat în cursul acestui an, în exclusivitate pentru PlayStation 4, jocul urmând să ofere suport pentru PlayStation 4 Pro şi PlayStation VR.

GT Sport

GT SportGT Sport

GT SportGT Sport

Urmărește Go4Games.ro pe Google News