MudRunner, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 27.11.2020
MudRunner, joc gratuit oferit de Epic Games Store
Foto: Focus Home Interactive

Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite pentru PC. De această dată, până pe 3 decembrie 2020, puteți revendica un nou astfel de joc gratuit: MudRunner, de la Saber Interactive. Odată revendicat, acest titlu va putea fi descărcat și jucat oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

Realizat de studioul Saber Interactive si publicat de Focus Home Interactive in 2017, MudRunner este un altfel de joc cu masini, o experienta off-road ce provoaca jucatorii sa piloteze vehicule de teren prin tot felul de decoruri din Siberia, singurele metode de orientare fiind harta si busola din dotare.

In MudRunner, puteti conduce 19 vehicule de teren, de la camionete pana la veritabili monstri metalici, fiecare cu propriile caracteristici si echipamente echipate. Obiectivele jocului variaza de la livrarile de materiale prin terenul accidentat, afectat de conditiile meteo si ciclul zi-noapte. Terenurile noroioase, raurile si alte obstacole, naturale sau create de mana omului, reactioneaza realist la greutatea si miscarea masinii, gratie motorului fizic avansat folosit de MudRunner.

MudRunner poate fi revendicat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 3 decembrie 2020, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/product/mudrunner/home, apăsând butonul marcat “View Offers” și apoi selectând “Get” din dreptul ediției standard a jocului.

Un nou joc gratuit săptămâna viitoare

Epic Games își va continua inițiativa de a oferi jocuri gratuite și săptămâna viitoare cu un nou astfel de titlu gratis: Cave Story+ de la Nicalis, Inc. și Studio Pixel.

Până atunci însă, puteți revendica MudRunner drept joc gratuit până pe 3 decembrie 2020, de pe Epic Games Store.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News