NBA 2K21, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 21.05.2021
NBA 2K21, joc gratuit oferit de Epic Games Store
Foto: 2K Sports

Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite pentru PC. De această dată, până pe 27 mai 2021, puteți revendica un nou joc gratuit: NBA 2K21. Odată revendicat, acest titlu va putea fi descărcat și jucat oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

NBA 2K21 este cel mai recent titlu din seria de simulatoare de baschet dezvoltată de studioul Visual Concepts și publicată de 2K Sports. Jocul beneficiază de licența oficială National Basketball Association, include toate echipele și jucătorii din NBA, fiind lansat în toamna anului trecut.

NBA 2K21 poate fi revendicat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 27 mai 2021, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/p/nba-2k21 și selectând butonul marcat “Get”.

Săptămâna viitoare vom avea parte de încă o surpriză

Săptămâna viitoare, cei de la Epic Games vor oferi un nou joc gratuit, însă păstrează din nou misterul în jurul acestuia. Nu este pentru prima oară când numele viitorului joc gratuit nu este anunțat, de multe ori aceste jocuri-surpriză fiind titluri mari, de notorietate, oferite gratuit în versiunea lor pentru PC. Chiar NBA 2K21 a fost anunțat inițial drept un joc-surpriză.

Până la dezvăluirea noului joc gratuit, puteți revendica NBA 2K21 până pe 27 mai 2021, de pe Epic Games Store.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News