PlayStation și-a prezentat noul spot TV pentru meciurile din UEFA Champions League: nu lipsesc Nathan Drake și Kratos

Autor: Cosmin Aionita | 03.11.2021
PlayStation și-a prezentat noul spot TV pentru meciurile din UEFA Champions League: nu lipsesc Nathan Drake și Kratos
Foto: Sony Interactive Entertainment

Sony Interactive Entertainment (PlayStation) a prezentat un nou spot publicitar ce va fi difuzat în timpul meciurilor de fotbal din ediția actuală a competiției UEFA Champions League. Avându-le drept protagoniste pe unele dintre cele mai populare personaje PlayStation, conform celor de la Sony, noul spot “celebrează pasiunea comună pentru fotbal și gaming a fanilor din întreaga lume”.

Spre exemplu, înainte de intrarea fotbaliștilor pe teren, acestora li se alătură Kratos și Atreus (din God of War). Simpaticii Ratchet și Clank apar direct pe teren dintr-o altă dimensiune pentru a juca rolul echipei medicale și ajută un jucător accidentat. Aloy, protagonista din seria Horizon, se alătură echipei tehnice și își folosește gadet-ul focus și experiența tactică pentru a da sfaturi fotbaliștilor. Pentru a ocupa cel mai bun loc din stadion, Nathan Drake din seria Uncharted se folosește de grappling hook pentru a fi „la înălțime” atunci când își susține echipa favorită.

Sony Interactive Entertainment (PlayStation) și UEFA Champions League și-au reînnoit recent parteneriatul pentru perioada 2021 – 2024, continuând astfel colaborarea de lungă durată începută în 1997. Înțelegerea include și drepturi de sponsorizare pentru Supercupa UEFA, UEFA Youth League și UEFA Futsal Champions League.

Sursa: PlayStation România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News