VIDEO: Primele curse din Forza Motorsport

Autor: Cosmin Aionita | 12.09.2023
VIDEO: Primele curse din Forza Motorsport
Foto: Microsoft

Microsoft și Turn 10 Studios au publicat un nou clip din Forza Motorsport, prezentând astfel primele curse pe care jucătorii le vor putea încerca în acest joc: la bordul unui Chevrolet Corvette E-Ray (2024) pe proaspăt reconstruitul traseu Maple Valley, cu un Cadillac V-Series.R (2023) pe circuitul Hakone, precum și o întrecere completă pe noul circuit Grand Oak Raceway.

Peste 500 de modele de mașini vor fi incluse în joc. Acești bolizi vor beneficia de peste 800 de upgrade-uri unice și elemente de personalizare. Nu în ultimul rând, jocul va oferi nu mai puțin de 20 de locații, fiecare cu multiple dispuneri de trasee pentru curse, printre care atât circuite faimoase din serie, cum ar fi Mapple Valley, refăcut în întregime cu ajutorul tehnologiei moderne, precum și circuite reale, printre care Spa-Francorchamps din Belgia sau Laguna Seca Raceway.

De asemenea, producătorii de la Turn 10 Studios pregătesc noutăți absolute pentru Forza Motorsport: debutul în cadrul seriei al circuitului Kyalami Grand Prix Circuit din Africa de Sud, precum și Circuit Hakone, un nou traseu fictiv, original, plasat în Japonia.

Forza Motorsport va beneficia și de un sistem mai avansat de redare a damage-ului încasat pe parcursul curselor, iar producătorii de la Turn 10 Studios promit reflexii Ray Traced în timpul curselor propriu-zise și nu doar în reluări.

Forza Motorsport va fi lansat pe 10 octombrie 2023, în versiuni pentru Xbox Series X|S și PC, ambele urmând să fie incluse în abonamentele Game Pass aferente fiecărei platforme. Cerințele de sistem pentru PC sunt disponibile aici.

Sursa: Forza YouTube

Urmărește Go4Games.ro pe Google News