Viitoarea seriei EA Sports FC va păstra și extinde licențele din FIFA 23

Autor: Cosmin Aionita | 27.08.2022
Viitoarea seriei EA Sports FC va păstra și extinde licențele din FIFA 23
Foto: EA Sports

Electronic Arts a anunțat o serie de noi parteneriate multianuale și integrări in-game programate atât pentru FIFA 23 și pentru următoarele ediții EA Sports FC, prin care fanii au acces la 19.000 de jucători, 700 de echipe, 100 de stadioane și 30 de ligi din sportul-rege. Dintotdeauna, EA Sports a elevat autenticitatea fără egal, oferind fanilor cele mai realiste experiențe alături de cele mai cunoscute ligi, cluburi și cei mai populari sportivi.

EA Sports a anunțat recent un parteneriat unic cu LaLiga, care include drepturile de nume pentru toate competițiile LaLiga, un rebrand total al LaLiga în parteneriat cu EA Sports și noi integrări in-game și angajamente comune de a susține inițiativele locale. Prin introducerea Serie BKT și reînnoirea parteneriatelor cu Major League Soccer, Liga Profesional de Fútbol Argentina și Saudi Pro League, EA Sports continuă să reprezinte fanii la nivel global și le permite să joace alături de ligile, cluburile și jucătorii preferați.

Noile parteneriate includ cluburi precum Celtic FC, Rangers FC și Mamelodi Sundowns FC, pe lângă parteneriatele prelungite cu Tottenham Hotspur FC și parteneriatul multianual încheiat cu Juventus, care include stadionul clubului, emblemele oficiale, echipamentele și jucătorii, prezentându-i pe Caudio Marchisio ca Hero Card în FIFA Ultimate Team și pe Dušan Vlahović ca ambasador al FIFA 23.

EA FIFA 23
Foto: EA Sports

Mai mult, jucătorii se vor putea bucura de o nouă atmosferă în ziua meciului, alegând stadioane emblematice din lume, precum stadionul echipei Boca Juniors, La Bombonera, stadionul SC Freiburg, Europa-Park, stadionul LA FC, Banc of California, Allianz Stadium al Juventus, stadionul CA Osasuna, El Sadar, stadionul Zorilla al Valladolid CF, stadionul Philips al Philips Sport Vereniging și Academy Stadium, stadionul Manchester City Women.

EA Sports va continua să sponsorizeze arbitrii din Premier League, Emirates FA Cup și English Football League, prin intermediul parteneriatului cu Professional Game Match Officials Limited (PGMOL). De asemenea, EA Sports va sponsoriza, pentru prima oară, arbitrii Barclays Women’s Super League, Barclays Women’s Championship, FA Women’s Continental Tyres League Cup și Vitality Women’s FA Cup.

EA FIFA 23
Foto: EA Sports

FIFA 23 va fi singurul loc în care fanii vor putea juca în competiții emblematice, precum turneele masculine și feminine ale Cupei Mondiale FIFA dar și UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, Premier League, LaLiga Santander, Bundesliga, Ligue 1, Serie A și Major League Soccer, toate în același joc.

Lista completă a partenerilor poate fi consultată aici, urmând să fie anunțate noi actualizări în următoarele luni.

FIFA 23 este dezvoltat de EA Vancouver și EA Romania și va fi disponibil la nivel global pe 30 septembrie pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, Stadia, PS4, și Xbox One. Accesul prioritar este disponibil pentru FIFA 23 Ultimate Edition începând cu 27 septembrie 2022.

EA FIFA 23
Foto: EA Sports

Sursa: EA România

Urmărește Go4Games.ro pe Google News