Dugeons 3, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 10.11.2020
Dugeons 3, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite pentru PC. De această dată, până pe 12 noiembrie 2020, puteți revendica un nou astfel de joc gratuit: Dungeons 3. Odată revendicat, acest titlu va putea fi descărcat și jucat oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

Seria Dungeons, produsă de Realmforge Studios și publicată de Kalypso Media, se dorește a fi un omagiu adus jocurilor Dungeon Keeper de la Bullfrog Productions, constând în titluri de strategie în care, din postura răului suprem, jucătorul trebuie să-și construiască un dungeon cu ajutorul monștrilor săi subordonați, să-i gestioneze resursele și să lupte împotriva forțelor binelului.

Dungeons 3 aduce un overworld complet refăcut, în stilul jocurilor de strategie în timp real, precum și o companie single player extinsă, ce totalizează nu mai puțin de 20 de misiuni, cu mai mult de 20 de ore de gameplay, dar și niveluri generate aleatoriu, un mod multiplayer co-op pentru doi jucători și alte abilități noi.

Dungeons 3 poate fi revendicat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 12 noiembrie 2020, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/product/dungeons-3/home și apăsând butonul marcat “Get”.

Săptămâna viitoare sosește un nou joc gratuit

Epic Games își va continua inițiativa de a oferi jocuri gratuite și săptămâna viitoare cu un nou titlu indie: The Textorcist: The Story of Ray Bibbia.

Până atunci însă, puteți revendica Dungeons 3 drept joc gratuit până pe 12 noiembrie 2020, de pe Epic Games Store.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News