Frostpunk, joc gratuit oferit de Epic Games Store

Autor: Cosmin Aionita | 03.06.2021
Frostpunk, joc gratuit oferit de Epic Games Store
Foto: 11 bit studios

Epic Games Store continuă să ofere jocuri gratuite pentru PC. De această dată, până pe 10 iunie 2021, puteți revendica un nou joc gratuit: Frostpunk. Odată revendicat, acest titlu va putea fi descărcat și jucat oricând doriți prin intermediul clientului Epic Games Launcher.

Frostpunk este un joc ce combină conceptele unui city builder cu elemente de tip surivival, fiind dezvoltat și publicat de 11 bit studios. Jucătorii intră în rolul unui lider al secolului al XIX-lea dintr-o realitate alternativă, în care trebuie să construiască și să gestioneze un oraș în timp ce întreaga planetă este amenințată de o perpetuă iarnă vulcanică. Pe umerii jucărilor cad sarcini precum management-ul resurselor, asumarea unor decizii legate de supraviețuirea locuitorilor sau explorarea ariei din afara orașului pentru a găsi eventuali supraviețuitori și resurse.

Frostpunk poate fi revendicat gratuit prin intermediul Epic Games Store, până la data de 10 iunie 2021, accesând acest link https://www.epicgames.com/store/en-US/p/frostpunk și selectând butonul marcat “Get”.

O nouă supriză și săptămâna viitoare

Săptămâna viitoare, cei de la Epic Games vor oferi un nou joc gratuit, însă păstrează din nou misterul în jurul acestuia. Nu este pentru prima oară când numele viitorului joc gratuit nu este anunțat, de multe ori aceste jocuri-surpriză fiind titluri mari, de notorietate, oferite gratuit în versiunea lor pentru PC. Frostpunk a fost anunțat inițial drept un joc-surpriză.

Până la dezvăluirea noului joc gratuit, puteți revendica Frostpunk până pe 10 iunie 2021, de pe Epic Games Store.

Sursa: Epic Games Store

Urmărește Go4Games.ro pe Google News